Угринівська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Богдан Футерко: Надання адміністративних послуг під час воєнного стану в ЦНАПі Угринівської сільської ради

Дата: 14.03.2023 11:42
Кількість переглядів: 304

Фото без описуБогдан Футерко: Надання адміністративних послуг під час воєнного стану в ЦНАПі Угринівської сільської ради

Сьогодні, в час війни, мережа ЦНАПів Прикарпаття надає безперебійний державний сервіс для всіх жителів області. Адміністратори консультують та координують із різноманітних питань, що потребують як жителі громади, так і внутрішньо переміщені люди.

Днями заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко разом із командою управління цифровізації ОДА відвідали Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Угринівської сільської ради.

Посадовець відмітив, що ЦНАП Угринівської сільської ради працює у напрямку покращення якості надання адміністративних послуг. Завдяки злагодженій роботі адміністратори надають 240 адмінпослуг, що відповідає потребам місцевої громади для понад 3 700 осіб.

Керівництво ЦНАПу та його працівники відповідально ставляться до своєї роботи. Адміністратори центру доброзичливі та завжди готові відповісти на запитання, які можуть виникнути у відвідувачів.

У підсумку візиту працівники управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації звернули увагу керівництва громади на потреби модернізації приміщення центру для забезпечення вимог доступності приміщення, а також облаштування дитячого куточка з метою комфортного отримання державних послуг для жителів громади, в тому числі маломобільних груп населення.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь